Een totaal mislukte demo van Tinus Koops in Hilversum.

Een totaal mislukte demo van Tinus Koops in Hilversum. Met boos stampende kleuters van Nederland in opstand in Hilversum.

De zichzelf Tinus en Martijn noemende Koops door de meeste Lamlul Koops genoemd organiseerde een virus verspreidingsdemo in Hilversum op 10 jan. 2020.

Boos en schreeuwend beschuldigde hij regerings mensen en kamerleden, die hij zooitje noemt, dat ze van belasting geld leven en door hem betaald worden. Hoewel hijzelf een uitkering heeft. Die overigens voorlopig wegens fraude gestopt is.

De mislukking van de demo werd nog groter toen Willem Engel op het podium verscheen.
Deze leugenaar en valse berichten verspreider is meestal omringt met de mede-eigenaars en vrouwenhandelaars van bordelen in de rosse buurt in Bremerhaven: Jeroen Pols en zijn broer Jan Engel. Jeroen Pols die tijdens een gevangenis straf rechten ging studeren. Pols staat bekend om zijn vele mislukte aanklachten tegen Jan en alleman namens de virus verspreidingsclub.

Nog groter werd de mislukking door het gewauwel van @JJkrispijn met deze schandelijke vergelijking.
Mijnheer vindt de lockdown, coronamaatregelen en vaccinatiebeleid van het kabinet erger dan de Holocaust waar 6 miljoen Joden, Roma, Sinti en andere minderheden omkwamen.

Kortom: Een diep trieste vertoning voor alle betrokkenen.

Loading the player...

Totaal mislukte demo in Hilversum van NIO door Tinus Koops

Een huilende Tinus Koops op zijn Facebook

Huilende Tinus Koops op Facebook

Het mislukte demonstratie programma

Het mislukte demonstratie programma
Totaal mislukte demo in Hilversum van NIO door Tinus Koops