Frank Ruesink schreeuwt om aandacht.

Een woedende schreeuw van Frank Ruesink aan NOS hoofdredacteur Marcel Gelauf

na aanleiding van een virus verspreidings demo van enkele tientallen op ´t Plein in Den Haag.
Verwijt dat de NOS geen propaganda maakt voor zijn uren durende geleuter over mondkapjes en ophitsing tegen overheidsinstanties.

HOOFDREDACTEUR NOS MARCEL GELAUFF - WAS HET NU ZO MOEILIJK OM AANDACHT TE BESTEDEN AAN VREDEVOLLE NEDERLANDERS?

Beste Marcel,
Anderhalf jaar geleden begon mijn campagne om de liefdeloosheid van Klaas Dijkhoff in de Tweede Kamer vol in het licht te zetten.
Duizenden van mijn berichten over zijn disrespect naar de mensen in het land werden op Facebook gedeeld.
Op basis van mijn ontmoetingen met Klaas Dijkhoff weet ik hoeveel invloed mijn berichten op hem hebben gehad. Dit was totaal niet nodig geweest als hij vanaf dag één had besloten om open en eerlijk te zijn.
Blijkbaar was de waarheid verzwegen voor hem belangrijker dan eerlijk zijn naar de mensen die zijn salaris betalen. Dus is het een overwinning voor heel veel mensen in Nederland dat hij vertrekt uit de politiek. https://tinyurl.com/y4qbfew2
Met zijn besluit om de politiek te verlaten, ontstaat er ruimte om mijn aandacht te verleggen. Vandaag richt ik mijn aandacht graag op jou als hoofdredacteur van de NOS.
De twee belangrijkste vragen die jij je elke dag zou moeten stellen zijn: 1) Dien ik de waarheid of dien ik de leugen? en 2) Draag ik bij aan meer haat en angst in de wereld of draag ik bij aan een liefdevollere wereld?
Alleen als jij de waarheid dient en je bewust inzet voor een liefdevollere wereld ben jij een waardige hoofdredacteur van de NOS.
Kijkend naar de verslaglegging van de bijeenkomst op het Plein in Den Haag van afgelopen donderdag en maandag weet ik dat jij bewust hebt gekozen om niet de waarheid dienen. Jij koos ervoor om angst en confrontatie te laten zien in plaats van eensgezindheid van de honderden Nederlanders met een groot vrijheidsideaal.
Mijn vragen aan jou zijn:

✨ Was het nu zo moeilijk om een eerlijk verslag te maken van de bijeenkomst afgelopen donderdag op het plein van Den Haag?
✨ Was het nu zo moeilijk om enig respect op te brengen voor de mensen die meer aandacht willen voor PCR-test voor de HCQ-oplossing, voor de misstanden in de spoedwet, voor al het leed dat de coronamaatregelen wereldwijd veroorzaken en voor alle vaccinatierisico's?
Waarschijnlijk was het heerlijk om één man in beeld te brengen die zich verzette tegen zijn arrestatie afgelopen donderdag? Hoe heerlijk was het voor jou om hier wel aandacht aan te besteden maar niet aan de vredelievendheid van alle anderen?
Jij kiest er bij de NOS bewust voor een groep mensen die opkomen voor vrijheid en waarheid constant in een kwaad daglicht te stellen. Persoonlijk vind ik dit zeer kwalijk omdat jij met ons geld betaald wordt om de objectieve waarheid te brengen.
Gelukkig hebben we altijd nog het team van Regio15. Zij hebben, in tegenstelling tot de NOS redactie, tenminste wel de ballen om te kiezen voor eerlijke verslaglegging van de avond voor de draconische coronawet werd aangenomen.
Dit is iets waar jij en alle anderen bij de NOS nog heel veel van kunnen leren.

Tot later en met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Ook jij beseft natuurlijk heel goed dat Malcolm X gelijk had toen hij zei: "The media's the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent, and that's power. Because they control the minds of the masses."
Ps 2: Ik doe hierbij een oproep om niet nog meer misbruik te maken van de macht die jij in handen hebt. Jij dient het belang van de mensen in het land te dienen en niet de mensen die jouw salarisstrook betalen.
Geplaatst door Frank Ruesink op Donderdag 15 oktober 2020

Frank Ruesink op ´t Plein in Den Haag
´t Plein in Den Haag met enkele virusverspreiders tegen de tijdelijke carona wet, tegen mondkapjes, tegen pedofielen, tegen de regering tegen de 11/2 meter enz.

Hieronder enkele berichten over deze dubieuze schreeuwer:

 

Frank Ruesink

 

 

Meer berichten over o.a. deze stalker van Klaas Dijkhof:

https://twitter.com/DanielTuijnman/status/1297657167579959297